آزمایشگاه روغن

کره کاکائو

شنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۰۸ ب.ظ

کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که از دانه‌های کاکائو گرفته می‌شود.[۱] این کره دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و رایحهشکلات است.[۲] رنگ آن زرد بوده و نقطه ذوب آن معمولاً بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است. کره کاکائو برخلاف پودر کاکائو تنها حاوی مقدار ناچیزی کافئیناست.[۳]

کاربرد

این کره علاوه بر اینکه در تولید انواع شکلات و شیرینی کاربرد دارد، در بهداشت پوست مفید بوده و برای تولید برخی لوازم آرایشی نیز به‌کار می‌رود. همچنین این کره کاربرد پزشکی نیز دارد.[۴] به دلیل نقطه ذوب مناسب (بیش از دمای اتاق و کمتر از دمای بدن) در تولید برخی از شیاف‌ها از کره کاکائو استفاده می‌شود.[۵]

نحوه تولیدپس از خشک کردن دانه‌های کاکائو در مقابل آفتاب و یا با روش‌های صنعتی، ابتدا این دانه‌ها تفت داده شده و سپس تحت اثر فشار، روغن گیری می‌شوند.[۶]


روغن‌های جایگزین

در تولید صنعتی شکلات، معمولاً روغن‌های جایگزین بجای کره خالص کاکائو به‌کار می‌روند. دلیل این امر قیمت بالای کره کاکائو نسبت به روغن‌های گیاهی دیگر است.[

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۹/۲۲
eng

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی